Сьогодні відбулася робоча зустріч керівництва Державного податкового університету та Університету «Вища школа економіки» (м. Бидгощ, Польща), під час якої обговорили важливі питання співраці.

У зустрічі взяли участь: в.о. ректора ДПУ Валентина Унинець-Ходаківська, в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної співпраці та інвестицій Василь Чмелюк, декан Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту Наталія Зикун, в.о. директора Навчально-наукового ынституту економічної безпеки та митної справи Олена Калганова та в.о. начальника відділу міжнародних зв'язків Тетяна Домбровська.

Польську сторону представили: Почесний консул України в Бидгощі та Президент Університету Кшиштоф Сікора, ректор Університету Марек Шамот та канцлер Університету Філіп Сікора.

Сторонами досягнуто домовленостей щодо подальшої участі польського вишу в процесі реновації ДПУ. Крім цього, керівництво Податкового та «Вищої школи економіки» обговорили питання:

▪️ спільної реалізації проєкту у рамках програми "Erasmus+". Головна ідея - проведення реновації Факультету соціально-гуманітарних технологій ДПУ та розбудова спільно з польськими партнерами центру допомоги громадянам, які постраждали від російської агресії. Центр передбачатиме роботу у трьох напрямках: підготовка психологів і надання психологічної допомоги, послуги з навчання тактичній медицині та надання послуг з проведення фізичної реабілітації постраждалих;

▪️ cтворення мультифунціонального медіа-центру на базі Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту;

▪️ спільні культурно-просвітницькі заходи дружніх вишів.

Приємно відзначити, що останній із напрямків вже отримав поштовх для скорої реалізації, адже наша землячка, культурно-громадська діячка, Заслужений працівник культури України, ірпінчанка Марія Кочур наразі знаходиться в місті Бидгощ, прославляє українську культуру та традиції! Впевнені, що разом із пані Марією культурно-просвітницький простір вишів матиме гідний рівень!

Вдячні польській стороні за всебічну допомогу та підтримку, реалізацію важливих ініціатив та проєктів!

Націлені на подальшу співпрацю, відбудову та розвиток! І переконані, що маємо не просто польських партнерів, а справжніх друзів!

Тож разом до Перемоги на всіх фронтах!

photo 5321390082776743861 y

photo 5321390082776743862 y 1