Сьогодні, 4 квітня, в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський та голова Благодійного фонду «Леруа Мерлен Солідарність» Матьйо-Марі Арден, за присутності представників обох сторін: радника ректора з міжнародних питань Леоніда Осаволюка та менеджера проекту фонду «Леруа Мерлен Солідарність» Іллі Рахманова, підписали Договір про співпрацю.  

Це підписання стало результатом попередніх напрацювань, зокрема візиту представників фонду до університету, огляду його постраждалих будівель та бажання здійснити відбудову якнайшвидше. Співпраця сторін має на меті організувати роботи з відновлення будівлі студентського гуртожитку №4, що постраждав внаслідок військових дій рф на території Ірпеня. Документом передбачена також реконструкція покрівлі гуртожитку, інженерних комунікацій та оздоблення всередині будівлі, шляхом надання необхідних будівельних матеріалів. 

Під час зустрічі в. о. ректора подякував представникам Благодійного фонду за підтримку, зазначивши наступне:

«Команда нашого університету постійно у пошуках нових можливостепй та партнерів, які готові допомогти у відновленні будівель нашого навчального закладу. Оскільки одним із пріоритетних завдань, яке ставить перед собою адміністрація ДПУ, є забезпечення того, щоб відбудова тривала безперервно і приміщення виконували своє функціональне призначення, будь то аудиторії для навчання чи студентські гуртожитки. Ми щиро вдячні Благодійному фонду «Леруа Мерлен Солідарність», який погодився надати всі необхідні матеріали для проведення поточних ремонтних робіт приміщень гуртожитку №4 за адресою вул. Садова, 90». 

Дякуємо всім, хто підтримує нас у цей складний час. Переконані, що разом ми зможемо подолати всі труднощі, досягти великих результатів та відновити наш університет!