9 грудня 2022, Ірпінь – Державний податковий університет відзначено нагородою СІМА Research Excellence Award 2022  (Видатний внесок) на третій  церемонії нагородження AICPA & CIMA Excellence Awards.

Щорічна премія Excellence Awards відзначає навчальні заклади та окремих освітян у всьому світі, які невтомно працюють, щоб підтримати кандидатів на шляху до отримання статусу дипломованих глобальних бухгалтерів з управлінського обліку (власників сертифікату CGMA) і формують майбутнє глобальної бухгалтерської професії.

Ендрю Хардінг, FCMA, CGMA, Виконавчий Директор – Напрямок Управлінського Обліку Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів, що представляє AICPA та CIMA, сказав: 

«Ми раді відзначати досягнення наших академічних партнерів, викладачів навчальних закладів і молодих талантливих бухгалтерів третій рік поспіль. Наші лауреати та номінанти повинні надихати нас усіх на подальші зусилля, спрямовані на розвиток, виховання та розширення можливостей майбутніх бухгалтерів, фінансистів і бізнес-лідерів у всьому світі. Вітаю вас усіх з вашим успіхом і з отриманням визнання, на яке ви заслуговуєте».

Цього року на розгляд було подано понад 650 заявок.

Вітаємо декана факультету податкової справи, обліку та аудиту, д.е.н., професора Краєвського Володимира Миколайовича, який отримав відзнаку у ноцінації CIMA RESEARCH EXCELLENCE AWARD 2022 (Видатний внесок в Україні). Щиро дякуємо Вам за наполегливу, віддану та сумлінну працю.