Сьогодні, 19 квітня, на День відкритих дверей до Державного податкового університету завітали майбутні вступники, щоб відкрити для себе світ нашого університету. Їх привітно зустрічали представники команди PROF-платформа та студентського парламенту університету. Лідери студентського самоврядування і розпочали знайомство гостей з університетом: невимушено і зрозуміло надали інформацію про основні напрямки діяльності парламенту, про організацію навчального процесу, наукову роботу, міжнародні лекції та конференції, роботу культурно-мистецького центру та можливість для студентів долучатися до всіх цих та багатьох інших видів діяльності університету. Ще говорили про переваги навчання саме в нашому університеті, перспективи для його випускників та цікаві моменти студентського життя з власного досвіду. Старшокласники зацікавлено слухали та ставили питання. 

Після першого знайомства із закладом неочікуваною та приємною несподіванкою виявилась спільна руханка «На низькому старті», запропонована нашими спортсменами, яка теж стала своєрідною презентацією одного з факультетів університету, який має нинішніх студентів та випускників — олімпійських чемпіонів, видатних тренерів, заслужених майстрів спорту, реабілітологів. Динамічна музична руханка об’єднала усіх присутніх, викликала веселі усмішки та подарувала радість від руху і гарний настрій. І так, заряджені позитивом групи, очолювані представниками студентського самоврядування, рушили по запропонованих локаціях згідно з картою маршрутів. 

Далі в авдиторіях закладу майбутні вступники знайомились з його викладачами, студентами, що вже навчаються, отримували інформацію про специфіку навчання в різних інститутах університету та невимушено спілкувались з представниками університету та між собою.

Знайомство з освітнім простором продовжувалось через безпосередню участь молоді в тематичних активностях, підготовлених інститутами, як то: Борці for economic security Finance digital sport Вершники оподаткування Модельоване судове засідання «Рух до правосуддя» Чемпіонtime. Безперервно працював консультаційний центр з питань прийому на навчання.

На завершення події відбулась зустріч майбутніх вступників, їх батьків та представників шкіл з адміністрацією університету. В. о. ректора привітав присутніх, під час звернення до майбутніх вступників він наголосив, що вдалий старт, наполегливість у навчанні та цілеспрямованість ведуть в успішне майбутнє. 

Особливо зараз Україна потребує висококваліфікованих фахівців, мотивованих працювати, розвиватися і сприяти розвитку країни. Наш університет надає широкі можливості студентам у різних галузях для успішного навчання та особистісного розвитку, підтримує наукову діяльність та розвитку інтелектуальних здібностей, організовує якісне дозвілля і ми сподіваємось, що отримана сьогодні інформація стане хорошою платформою для прийняття рішень щодо спеціальності для навчання та вибору саме нашого університету для старту до своєї мрії. Крім цього, Дмитро Миколайович, від усього колективу, побажав гостям мирного майбутнього та успіхів вступникам.

Загалом День відкритих дверей пройшов в атмосфері жвавої цікавості, піднесеного настрою та приємних очікувань. Наприкінці молодь отримала яскраві буклети з інформацією про особливості вступу та переваги навчання в нашому виші, які стала приємним доповненням до позитивних емоцій, нових вражень та тем для роздумів. 

Чекаємо сьогоднішніх гостей у студентській родині ДПУ!