Зробити правильний крок до майбутнього сьогодні пропонували старшокласникам із різних куточків України в «Зимовому університеті» ДПУ. На цей раз двері для майбутніх вступників відкрив Навчально-науковий інститут права. У зустрічі взяло участь понад п’ятдесят вступників 2024 року з Ірпеня, Житомира, Кропивницького,  та Яготина.

Навчально-науковий інститут права ознайомив усіх із представниками кафедр і освітніми програмами інституту. Під час зустрічі була чудова нагода поринути в атмосферу омріяного вишу, зорієнтуватися з освітньою програмою завдяки активностям на локаціях, запропонованих кафедрами інституту, також взяти участь в модельованому судовому засіданні під час розгляду «кримінальної» справи, стати учасником гри «Податки — це легко!». 
Окрім цього, майбутні вступники та їх батьки мали змогу отримати відповіді на питання щодо умов вступу та безпосереднього навчання й проживання у студентських гуртожитках, побачити університет не тільки зсередини, а також його кампус. 

До майбутніх здобувачів вищої освіти зі вступним словом звернувся виконуючий обов’язки ректора Державного податкового університету університету Дмитро Серебрянський. Він наголосив, як важливо зробити правильний вибір, щоб стати успішним і будувати своє майбутнє. Україна сьогодні не одна. Нас підтримують провідні демократії світу, які прагнуть зробити найкращий проект розвитку країни, щоб ми стали найкращим прикладом для всіх держав. Це унікальний проект, як і Державний податковий університет, котрий є єдиним в системі Міністерства фінансів. Тож у майбутніх здобувачів є великий шанс опанувати фах, який буде дуже затребуваний у фінансовій та інших галузях не тільки в нашій країні, зауваживши, що ДПУ вже сьогодні інтегрований з європейськими вишами та іншими установами: студенти вже не раз підкорювали європейський досвід, вивчаючи його та маючи можливість закладати мости співпраці на майбутнє, оскільки університет впродовж багатьох років скеровує свої погляди на найкращі, найуспішніші університети світу. Доповнив виступ в.о. ректора проректор з навчально-методичної роботи Іван Шемелинець — випускник інституту права. Сьогоднішні студенти ДПУ не тільки вивчатимуть найкращі освітні програми, але й впродовж багатьох років матимуть змогу їх розширювати, змінювати та поглиблювати. 

Начальник відділу профорієнтації, практики та кар’єрного розвитку Валентина Тарнавська детально зупинилася на етапах вступної кампанії, зокрема новаціях НМТ.

Після загальної зустрічі з керівництвом навчального закладу, молодь відправилася на різноманітні локації, щоб поринут в атмосферу університетського життя.