Змістовно й пізнавально пройшов День відкритих дверей для старшокласників Київщини. Понад 50 майбутніх вступників мали можливість поринути в атмосферу студентського життя факультету соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації! 

Привітав майбутніх студентів в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський. Він розповів про структуру і діяльність навчального закладу і підкреслив, що в нашому університеті прагнуть створити комфортну та стимулюючу навчальну атмосферу, де кожен зі здобувачів освіти зможе реалізувати свій потенціал і досягти професійних цілей. Саме тому в ДПУ постійно працюють над розширенням можливостей для студентів. «Одним з ключових напрямків нашої роботи є міжнародна співпраця. Ми активно підтримуємо зв'язки з європейськими закладами освіти та установами, це дає нашим студентам унікальну можливість здобути міжнародний досвід і вони вже почали використовувати такий шанс», — повідомив в. о. ректора.

Доповнила Дмитра Серебрянського декан факультету соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації Наталія Зикун, розповівши про навчальний процес і традиції факультету. В свою чергу відповідальний секретар приймальної комісії Альона Мілевська ознайомила всіх присутніх з умовами та новаціями вступу. Вона пояснила школярам, де і коли варто шукати інформацію про вступну кампанію 2024 року.

Надалі була ознайомча екскурсія для школярів, під час якої майбутні студенти знайомилися з територією кампусу та університетським життям.  Вступники також мали можливість поспілкуватися зі студентами Факультету — майбутніми психологами, перекладачами, журналістами, менеджерами, тренерами й чемпіонами. Після цього відповідно до програми заходу гості відвідали локації на яких проводилися тематичні презентації, цікаві майстер-класи від факультетської команди.

Зауважимо, що зустрічі з майбутніми студентами продовжуються, наступна пройде 16 лютого 2024 року.