В університеті відбувся День відкритих дверей. Онлайн-зустріч зі студентами коледжів проводилася з метою ознайомити майбутніх здобувачів вищої освіти із структурою університету, сучасними освітніми програмами, новаціями вступної кампанії-2024, а також навчити їх планувати власне майбутнє.

Під час зустрічі, на яку завітали близько 100 учасників, команда ДПУ — представники підрозділів університету, презентували заклад вищої освіти та розповіли про переваги навчання в ДПУ, перспективи працевлаштування і можливості кар'єрного зростання у державних інституціях для його випускників. 

Особлива увага була приділена умовам цьогорічного вступу та порядку реєстрації на НМТ, алгоритму успішного проходження тестування та специфіки зарахування вступників. Про це, зокрема, розповідала секретар приймальної комісії Альона Мілевська. Вона також відповіла на численні питання учасників щодо нюансів самої процедури вступу.

У ході заходу говорили про широкий спектр спеціальностей, що пропонує наш навчальний заклад, міжнародні проєкти для студентської молоді, матеріальну базу, що дозволяє не лише комфортно навчатися, але й цікаво проводити дозвілля: займатися спортом, саморозвитком, організовувати культурно-мистецьку роботу та інше.

На зустрічі були присутні директори інститутів та декани факультетів ДПУ, які відповідали на запитання учасників, давали ґрунтовні пояснення, зокрема щодо міжнародних проєктів, дистанційного навчання, умов для пільгових категорій та іншого.

Модератором заходу виступила Валентина Тарнавська — завідувач відділу профорієнтаціі, практики та кар‘єрного розвитку. 

Дякуємо всім, хто долучився до зустрічі, і чекаємо побачити вас серед студентів нашої Альма-матер, на вас очікують нові знання, можливості та незабутні студентські роки!