Члени студентського парламенту Державного Податкового Університету (ДПУ) разом з приватною школою TGI Academy організували дружню толоку з прибирання парку, що знаходиться поруч із університетом.

Мета акції – зробити кампус університету охайним та комфортним для навчання, проживання й відпочинку студентів. Відтак, представники всіх навчально-наукових інститутів і факультетів ДПУ згуртувалися та взялися до роботи з вогником ентузіазму.

Навколишнє середовище від спільних зусиль прибирання відразу ожило й очистилося від сміття й опалого листя. Толоку "Чистого понеділка" підтримали й школярі, для яких активом студентської спільноти було підготовано смаколики в якості подарунків.

Варто відзначити, що напередодні акції школярі вже провели подібне прибирання території університету, зібравши 8 пакетів сміття. Таким чином, заходи засвідчують про зростання не байдужого ставлення до навколишнього середовища та відповідальності молодого покоління.

Акція прибирання, організована студентським парламентом ДПУ, також є важливим кроком стосовно формування екологічної свідомості та об'єднання спільних зусиль для збереження чистоти і краси довкілля.