У Ліньяно-Сабб'ядоро (Італія) 20 квітня пройшов черговий етап Кубка Європи з дзюдо серед юніорів, на турнірі виступило 496 спортсменів з 29 країн. Нашу державу та університет у складі збірної України представив здобувач вищої освіти Факультету соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації, спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», групи ФКБт-23-1,  Андрій МАРЧЕНКО.  Андрій у запеклій боротьбі серед однолітків в категорії  90 кг став бронзовим призером Кубку Європи з дзюдо!

І на цьому наші успіхи в Європі не завершились, з 17-21 квітня місто Копер (Словенія) прийняло Чемпіонат Європи з таеквон-до ІТФ, у якому взяло участь  32 країни, у тому числі і збірна України. Загалом за звання чемпіона Європи змагалося 750 учасників, серед яких наша студентка – спортсменка  Факультету соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації, спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», групи ФКБ-20-1 Каріна ПОНОМАР,  яка здобула бронзу Європейської першості!

Вітаємо Наших уславлених спортсменів та тренера Каріни - здобувача вищої освіти ДПУ, групи ФКМ-23-1 Андрія ПАРАСЮКА та тренерів  Андрія – Карена БАЛАЯНА  і Олександру СТАРКОВУ! Бажаємо і надалі прославляти Україну та наш навчальний заклад на Європейському та Світовому просторі!