Навчально-науковий інститут права Державного податкового університету провів день гостинності для старшокласників, які планують вступати на юридичну спеціальність. Захід зібрав близько ста ірпінських школярів.

Зустріч розпочалася знайомством з очільником ДПУ Дмитром Серебрянським та директором ННІ права Василем Топчієм.

Після цього школярі мали змогу детально ознайомитися з університетом та його потенціалом, освітніми програмами інституту, а також дізнатися більше про особливості вступної кампанії 2023 року.

Для гостей також провели екскурсію кампусом університету, під час якої вони познайомилися зі студентами та викладачами інституту. Університетська родина ознайомила старшокласників з перевагами юридичної спеціальності та розповіла про особливості навчання.

Крім цього, для майбутніх студентів провели ряд майстер-класів та тренінгів юридичного напрямку. Учасники змогли перевірити свої знання, взяти участь в іграх та отримати корисні поради від досвідчених викладачів та студентів.

Відмітимо, що у випадку повітряної тривоги всі учасники заходу змогли б переміститися у безпечне та комфортне укриття, яке здатне вмістити всіх присутніх.