За ініціативи керівництва Державного податкового університету було прийнято рішення про інвентаризацію транспортних засобів, з метою виявлення тих, які можна передати для потреб Збройних Сил України.

Першим таким автомобілем став Nissan Urvan, який вже готовий для використання завдяки зусиллям фахівців ДПУ.

Працівники автотранспортного господарства заповзято зобов’язалися відремонтувати декілька автомобілів для потреб ЗСУ розповідає начальник автогосподарства Сергій Терлецький: «Пропозиція  була досить несподіваною, але активно підтримана нашим чоловічим колективом. Річ у тім, що автомобіль Nissan Urvan з 1996 року не використовувався в університетському господарстві і мав бути списаним. Пропозиція від адміністрації університету колективом працівників автогосподарства була сприйнята, як одне із завдань, на яке умовляти не нікого не треба було. Всі сім співробітників автопарку взялися за роботу одностайно: вимили, вичистили автівку, перебрали двигун, гальмівну систему, охолоджувальну систему, замінили фільтри і перевели на дизель - паливо.  Автівка стала до ладу за лічені дні і готова «служити» далі, як новенька».

З повним пакетом документів вона буде передана воїнам через Бучанський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки – військкомат, як ми звикли говорити. Планується, що Nissan Urvan поїде до 47 бригади ЗСУ.

Вважаємо, що українські воїни будуть вдячні за такий подарунок і обов’язково нам про це повідомлять.

Від імені колективу ДПУ побажаємо щасливої дороги нашому автомобілю і нехай він допоможе Збройним Силам України наближати перемогу!