Наші партнери і друзі продовжують нас підтримувати! Світ дізнається правду про війну в Україні! Історія державного податкового університету карбується у фото!

Стівен Хамфріс, уродженець Бірмінгема, юрист, адвокат, журналіст, після битви під Ірпенем, переломного моменту в наступі на Київ під час російського вторгнення, вирішив поїхати в Україну, щоб, за його словами, «зробити те, що міг зробити». Працював над розслідуванням військових злочинів, був волонтером у навчанні українських збройних сил, викладав право та історію в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, прочитав курс лекцій для студентів ДПУ. Протягом усього цього часу він вів фотолітопис, документуючи людей, міста України, розтерзані війною, але єдині у своєму поступі до Перемоги.

Стівен Хамфріс організовує виставки для громадськості США, аби коло друзів і тих, хто підтримує Україну ставало ширшим.

23 серпня в Галереї Університету Алабами працюватиме виставка «Східний фронт». 24 серпня, у межах роботи виставки фото С.Хамфріса в Галереї Університету Алабами буде організовано ZOOM тур.

Посилання на подію:

  • https://calendar.ua.edu/event/exhibition_ua_gallery_-_stephen_humphreys_in_ukraine
  • https://art.ua.edu/ua-gallery/ua-gallery-exhibition-documents-ukraines-present-moment/

У продовження цієї тематики, в Університеті, на Факультеті соціально-гуманітарних технологій та менеджменту ДПУ планується відкрити фотовиставку за матеріалами наших викладачів. Тематична виставка планується в перший тиждень вересня місяця 2023.