Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Grammarly розпочинають 6-місячний пілотний проєкт із безоплатним доступом до Grammarly for Education для українських закладів вищої освіти з 1 вересня 2024 року. Мета проєкту — надати українським студентам і викладачам доступ до передових інструментів для вдосконалення навичок з англійської мови.

Подати заявки на участь у проєкті ЗВО можуть до 29 серпня 2024 року на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Також 22 серпня о 14:00 відбудеться ознайомчий вебінар для зацікавлених представників ЗВО, на якому обговорять теми:

  • Короткий огляд та історія компанії Grammarly.
  • Основні функції Grammarly для поліпшення текстів англійською мовою.
  • Функції Grammarly на основі генеративного штучного інтелекту та як вони можуть бути використані в освітньому процесі.
  • Подальші кроки для участі у пілотному проєкті та імплементації Grammarly for Education у закладах вищої освіти.

Формат: Zoom-зустріч.

Реєстрація на вебінар триває до 20 серпня включно за покликанням. Усі учасники отримають запрошення з покликанням на онлайн-зустріч на електронну пошту, зазначену в формі реєстрації. Після вебінару зареєстрованим особам також буде надіслано запис зустрічі.

Очікується, що запуск цього пілотного проєкту в закладах освіти сприятиме підвищенню загального рівня англійської мови та її популяризації як мови міжнародного спілкування в Україні. Працюємо та навчаємось!