З робочим візитом Державний податковий університет відвідав професор University Honors Program of the University of Alabama at Birmingham, адвокат LLC PANN LAW Сполучених Штатів Америки Стівен Хамфрісон.

Щоб обговорити подальші кроки спільної співпраці між навчальними закладами з гостем зустрілися науково-педагогічні працівники навчально-наукового інституту права, а також представники відділу міжнародного співробітництва та розвитку університету. Зустріч відбулася у межах підписаного договору між ДПУ та університетом Алабама США.

У результаті переговорів між сторонами були визначені перспективні напрямки співпраці на 2022-2023 роки. Зокрема, пан Стівен прийняв запрошення бути гостьовим професором ДПУ та викладати спецкурси для студентів правників, ознайомити їх з американською правовою системою.
Уже завтра, 20 жовтня, професор Стівен Хамфрівін проведе спільну онлайн-лекцію для наших студентів Навчально-наукового інституту права.
Професор також розповів, що наразі збирає докази військових злочинів рф в Ірпені та Бучі, і має на меті поділитися з українськими студентами, на практиці, як такі справи представляти в американському суді.
Також гість повідомив, що захопився українською культурою і хоче вивчати мову.

Крім цього, на зустрічі обговорили можливість формування спеціального випуску фахового наукового видання Ірпінський юридичний часопис, присвяченого воєнній агресії росії на території України разом із науковцями University of Alabama at Birmingham. А також досягнули домовленостей відносно спільного проведення різнопланових комунікативних заходів.