Проректорка з наукової роботи Олександра Смірнова відвідала Ліцей міжнародних відносин № 51, де ознайомила старшокласників з діяльністю університету, освітніми програмами, спеціальностями та можливостями навчального закладу, акцентуючи увагу на міжнародній діяльності.

Під час зустрічі майбутні студенти дізналися, що ДПУ має розвинені партнерські зв’язки як в Україні, так і за її межами. Це дозволяє студентам, викладачам і науковцям не лише навчатися та стажуватися за кордоном, але й співпрацювати з іноземними колегами в рамках спільних міжнародних проєктів, програм обміну та стипендій.

Детально про можливість навчання за кордоном учнівську молодь проінформувала начальниця відділу міжнародних зв’язків університету Марина Сокур. Вона зазначила, що університет уклав угоди з численними міжнародними навчальними закладами та реалізує міжнародні проєкти. Зокрема, студенти можуть отримати подвійний диплом з польського університету й за програмою обміну навчатися в одному з вишів Литви.

Крім того, ДПУ надає студентам можливість проходити навчання на провідних онлайн-платформах для вивчення іноземних мов і курсів з різних тематик.

Студентка навчально-наукового інституту права ДПУ Олександра Волошина поділилася своїм досвідом закордонних поїздок, зокрема, розповіла про нещодавній візит до Німеччини та участь у семінарах в Університеті фінансів у Нордкірхені.

Крім цього, у межах візиту була укладена угода про співпрацю. Зацікавлені в додаткових можливостях розвитку учнівської молоді у форматі зустрічей з фахівцями університету можуть звертатися до відділу профорієнтації, практики та кар'єрного розвитку.