Шановні колеги, співробітники студенти Державного податкового університету!

Щиро вітаю вас з Міжнародним днем освіти, проголошеним у 2018 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй з метою відзначення важливої ролі освіти для підтримання миру на землі та прогресивного розвитку нашого суспільства. Здобуття освіти є одним із прав людини, суспільним благом і державною відповідальністю.

Без забезпечення всеохоплюючої та якісної освіти, без можливості навчання впродовж усього життя не вдасться розірвати коло злиденності, бідності та створити перспективи на майбутнє. Саме освіта забезпечує отримання необхідних знань, практичних умінь, навичок та компетентностей, надає міцну платформу для саморозвитку кожного громадянина.

ДПУ був і лишається головним осередком вищої освіти в Приірпінні, центром передової наукової думки, місцем, де формується і розвивається культура, просвітництво. Не дивлячись ні на які історичні виклики, науково-педагогічний колектив університету докладає неабияких зусиль, щоб з його стін виходили висококваліфіковані фахівці, активні громадяни, патріоти своєї держави.

Святкування Міжнародного дня освіти спонукає нас визначати та корегувати власну освітню політику, її стратегічні завдання відповідно до вітчизняних практичних здобутків, європейських і міжнародних вимірів.

Дякую усім колегам, партнерам, студентам за співпрацю, порозуміння та впевнений рух на шляху до великого, доброго, вічного!

З повагою

в.о. ректора Дмитро Серебрянський