2 липня податківці України традиційно відзначають своє професійне свято.

Державна податкова служба України сьогодні – це одна з основних та життєво важливих ланок функціонування складного державного організму, яка бере безпосередню участь у забезпеченні фінансового добробуту нашої країни. Будучи сучасною технологічно оснащеною службою, вона щодня працює над формуванням іміджу ДПС як органу європейського зразка з високим рівнем довіри в українського народу.

Державний податковий університет також долучається до цієї відповідальної місії податкової служби, адже готує фахівців, які в майбутньому стануть втілювати в життя стратегічні напрями її діяльності, забезпечуючи не тільки наповнення державного бюджету, але й соціальну справедливість, притаманну демократичному суспільству. Так, вступники можуть у майбутньому пов’язати своє життя з удосконаленням процесу адміністрування податків, зборів та платежів, вибравши навчання у нашому навчальному закладі за спеціальністю 071 «Облік та оподаткування» на факультеті податкової справи, обліку та аудиту.

Державна податкова служба постійно здійснює вагомі кроки для формування мотивованої та кваліфікованої команди.

Навесні 2023 року наш заклад вищої освіти під патронатом Державної податкової служби проводив VII Всеукраїнський інтелектуальний конкурс «Податківець майбутнього», мета якого полягала у тому, щоб серед численної української молоді, що має закріплений ментальністю креативний потенціал дослідника та митця, відшукати юнаків та дівчат, які б у перспективі продовжили роботу над застосуванням ефективних механізмів функціонування податкової системи з урахуванням новітніх принципів державотворення.

У контексті сьогоднішнього свята варто погодитися зі словами очільниці Державної податкової служби України Тетяни Кірієнко: «Наша сила в єдності, наша сила – в кожному з нас».

Вітаємо всіх, хто турбується про свою державу та наближає щодня нашу перемогу над ворогом!

Нагадаємо, що 28 лютого 2023 року в.о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський та в.о. Голови Державної податкової служби України Тетяна Кірієнко підписали Меморандум про співпрацю та партнерство.