1. Унікальний, незламний заклад вищої освіти в підпорядкуванні Міністерства фінансів України, який розташований в місті-герої Ірпені. Університет, який вистояв російську навалу та продовжує готувати ДЕРЖАВНИКІВ ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ.

2. Якісна освіта європейського зразка та перспективи працевлаштування в структурі Мінфіну, його профільних органах. Університет тісно співпрацює з державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, зацікавленими в фахівцях нової формації.

3. Затребувані на ринку праці спеціальності та сучасні освітньо-професійні програми, які пройшли акредитацію. Від права, фінансів, обліку та оподаткування до підготовки інноваційних фінтех фахівців.

4. Діджиталізація освітнього процесу. Університет у десятці найкращих в Україні за рейтингом можливостей онлайн-навчання. Використання цифрових технологій, якісна система дистанційного навчання та дуальна освіта - ДПУ завжди в тренді освітніх новинок.

5. Активна співпраця з міжнародними партнерами, що = новим можливостям для студентів. В університеті налагоджена співпраця з зарубіжними установами, організаціями та закладами освіти, функціонує підготовче відділення для іноземців та англомовні магістерські програми.

6. Можливість проявити себе в науковій та науково-дослідній роботі. В ДПУ функціонує Науково-дослідний інститут фінансової політики, Наукове товариство студентів, Рада молодих вчених, а також безліч наукових шкіл. Університет готує фахові наукові видання та журнали, а конференції вишу завжди об'єднують українську та міжнародну наукові спільноти!

7. Потужна матеріально-технічна база. Незважаючи на нанесені обстрілами пошкодження, ДПУ залишається одним із найбільших закладів вищої освіти за територією та розвиненою інфраструктурою. Сучасні навчальні корпуси, гуртожитки, спортивний комплекс з тренажерними залами, майданчики для занять спортом на відкритому повітрі, їдальні, молодіжні кафе, медичний центр, а також сучасні навчальні аудиторії.

8. Широкі можливості особистісного розвитку у спорті та мистецтві. Обирай на свій смак: стань учасником Культурно-мистецького центру «Сузір’я» або ж займайся спортом, почитай в бібліотеці, відпочинь в комфортних лаунджзонах чи зроби безліч селфі серед фотозон!

9. Дружня, лідерська спільнота студентів та випускників. За більш ніж 100 років історії виш випустив 70000+ фахівців - видатних особистостей, рекордсменів та лідерів думок.

10. Державний податковий університет – це колектив однодумців, які прагнуть розвиватися та крокувати в ногу з часом! Де кожен – важливий, адже своїми діями наближає краще майбутнє для себе та своєї країни.

Стань частиною великої університетської родини!

Обирай ДПУ!

ДЕРЖАВНИКИ-ПАТРІОТИ УКРАЇНИ ГАРТУЮТЬСЯ ДЕРЖАВНИМ ПОДАТКОВИМ УНІВЕРСИТЕТОМ!

Приймальна комісія

+380501873599

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Консультаційний центр з питань прийому на навчання

+380679975588

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.