ДПУ — вдалий старт в успішне майбутнє! Навчання у Державному податковому університеті — це широкий спектр можливостей!

Якісна, сучасна освіта за понад семидесятьма спеціальностями. І саме тут найкраще поєднуються освіта, наука, спорт, саморозвиток та перспективи.

  1. Ви станете частиною Альма-матер , де навчають тих, хто формує добробут і майбутнє країни — державних службовців і фахівців різних галузей.
  2. Університет — єдиний заклад країни в підпорядкуванні Міністерства фінансів, має більш як столітню історію, інтегрований в системі обміну досвідом з європейськими вишами. Багато випускників ДПУ сьогодні працюють на ключових посадах державного управління й фінансів, інших установах і підприємствах.
  3. Тут чудові можливості для отримання не просто диплома фахівця, а всебічного розвитку й комфортного навчання.
  4. Головним пріоритетом є безпекова компонента — діє шість сертифікованих укриттів.
  5. Універсальна навчальна база, сучасні аудиторії, наукова бібліотека, затишний університетський кампус в оточені паркової оази, Wi-Fi-зони, комфортні гуртожитки, спортивні майданчики й різноманітні гуртки та секції.
  6. Університет має багаторічну співпрацю з працедавцями державних структур: Міністерством фінансів та його профільних органів, установами Податкової, Митної служб, державного бюро розслідувань, підприємствами та організаціями. Саме тому цікаві пропозиції для проходження практики гарантовані.
  7. Академічна мобільність. Співпраця з міжнародними навчальними закладами забезпечує широке коло можливостей для інтеграції з європейською спільнотою та ринком праці. Постійно організовуються виїзні семінари до міжнародних вишів, конкурси. А ще є можливості для отримання грантів, допомоги на оплату навчання.
  8. Кожен студент може стати членом студентського парламенту й впливати на якість та умови навчання.
  9. ДПУ — сучасний та інноваційний виш, що постійно впроваджує цифрові технології, котрі дозволяють забезпечувати якісну систему дистанційної та дуальної освіти.
  10. Ще одна з поважних причин, чому варто обрати ДПУ. Це розташування закладу в Місті-герої Ірпінь, що має більше десяти парків і скверів, рекреаційних територій та місць релаксу, яке називають «Зеленою перлиною» України. А ще тут — сучасна й розвинена інфраструктура, близьке розташування до столиці.