Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем працівників освіти!

У цей день хочу сказати слова особливої вдячності людям, які присвятили своє життя вищій школі, вихованню кваліфікованих фахівців та гідних громадян країни.

Саме ви, дорогі педагоги, продовжуєте передавати свій життєвий досвід та знання молодому поколінню. Ви даєте безцінні знання, які не тільки керують світом, але відкривають безмежні можливості. Ваша мудрість та великий труд допомагають студентам розкрити свій потенціал, навчають їх аналізувати та творити, а наставництво — рости і вдосконалюватися. І головне — власним прикладом ви доводите, що знання — це свобода, незалежність, це вибір.

У непрості для нашої країни часи ваша діяльність набуває особливого значення – викладач нині і наставник, і психолог, і порадник, якому довіряють. Ви робите особливий внесок у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Тож бажаю вам, шановні колеги, міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги у подальшій професійній діяльності! Бажаю, щоб ви своєю працею, своїм інтелектом, своїм професіаналізмом завоювали пожиттєву повагу у наших дорогих студентів. Оптимізму, завзяття та нових вагомих здобутків! 
Зі святом!

З повагою
в.о. ректора Дмитро Серебрченський