12 грудня 2022 року в приміщенні конференц-комплексу університету відбулося засідання ректорату. Учасники зібрання обговорили низку ключових та важливих питань. На початку засідання голова ректорату в. о. ректора Дмитро Серебрянський ознайомив присутніх з порядком денним засідання ректорату Університету.
Відповідно до порядку денного засідання ректорату директор Центру післядипломної освіти та заочного (дистанційного) навчання Валентина Мартиненко доповіла про стан впровадження додаткових освітніх послуг, динаміку розвитку курсів підвищення кваліфікації за результатами діяльності у 2022 році.
Начальник Центру комунікацій та промоції Тамара Маркелова проінформувала про роботу Центру комунікацій та промоції.
В. о. проректора з цифровізації та інноваційного навчання Світлана Заєць доповіла про покращення іміджу університету в інформаційному просторі, а саме ознайомила присутніх з організаційно-розпорядчими документами, що регламентують діяльність Центру комунікацій та промоції університету; кількістю публікацій, здійснених структурними підрозділами університету, на сайті та соціальних мережах у вересні-листопаді 2022 року; проведенням опитування викладачів, співробітників та студентів з питань доступності та якості інформації про життєдіяльність університету у січні 2023 року тощо.
Керівники факультетів, навчально-наукових інститутів, Центрів, НДІ фінансової політики прозвітували про результати роботи у період з 05.12.2022 по 12.12.2022.
Розглянувши питання порядку денного, ректорат вирішив:
Забезпечити проведення курсів підвищення кваліфікації для науково-педагогічних та педагогічних працівників, як для працівників університету так і для слухачів з інших закладів вищої освіти та продовжити роботу щодо проведення курсів підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
Унормувати організацію роботи щодо проведення курсів підвищення кваліфікації та професійного навчання в університеті.
Прийняти участь у конкурсному відборі виконавців державного замовлення Національного агентства України з питань державної служби.
Продовжити співпрацю з профільними департаментами Міністерства фінансів України щодо проведення курсів підвищення кваліфікації за спеціальними короткостроковими та професійними (сертифікатними) програмами.
Здійснити організаційну роботу щодо налагодження співпраці з центральними органами виконавчої влади діяльність, яких координується Міністерством фінансів України, в тому числі Державною податкової службою України та Державною митною службою України для проведення та проходження курсів підвищення кваліфікації на базі Університету.
Під час засідання було розглянуто інші питання порядку денного та прийнято відповідні рішення.
В. о. ректора Дмитро Серебрянський подякував колективу за роботу під час воєнного стану та націлив на покращення показників діяльності, переорієнтацію цінностей з індивідуальних на колективні.