Вебінари Clarivate! Починаємо новий рік!

Цього року буде серія Clarivate науковцям 2023 кожного другого четверга кожного місяця о 16:15. Поки призначено вебінари першого кварталу. Будемо використовувати новий додаток в WEBEX якщо все буде успішно -згодом буде повний розклад. Та раз на місяць серія Research Smarter, що проходить одночасно кількома мовами.

Розклад семінарів українською за посиланням https://clarivate.libguides.com/europe/ukraine

Розпочне серію вебінар про профілі установ, багато було зроблено наприкінці минулого року щоб установи мали профілі, будемо продовжувати співпрацю в цьому. Чекаємо на вебінарах

Також щочетверга о 12:15 стаціонарна ЗУМ зустріч запитай про Web of Science з стабільними параметрами входу

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/83607483154...

Meeting ID: 836 0748 3154

Passcode: 244399

Тож якщо у вас чи ваших колег є питання краще розберемо їх наживо вже завтра.

12 січня 2023

Clarivate науковцям 2023

Тема: Профіль установи у Web of Science: створення, корегування, функції, можливості.

Тези:Профіль установи - це поєднана колекція назв які зустрічаються в публікаціях співробітників установи що проіндексовані у Web of Science Core Collection. Як створити, відкорегувати, внести зміни, хто відповідає за коректність даних Які можливості є у профіля для аналізу публікаційної діяльності установи та формування стратегії розвитку установи та науковця. Як працювати з профілями установи у Web of Science та InCites. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

16:15-17:15 https://shorturl.at/esWX8

26 січня 2023

Тема: Research Smarter Про фінансування наукових досліджень

Тези:Стратегічні плани науково-дослідних установ та фінансових установ є центральним елементом планування та визначення майбутнього напрямку, тому відстеження фінансування та впливу досліджень є надзвичайно важливим.

Приєднуйтесь до нас, щоб дізнатися більше про аналіз фінансування досліджень, в тому числі про те, як визначити історичні тенденції та узгодити результати з вашим стратегічним планом. Ми також розкриємо ландшафт фінансування у вашій спеціальності, хто фінансує лідерів у вашій галузі та багато іншого.

Реєстрація перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

10:15-11:15 https://shorturl.at/vwJQX