12.04.2022 відповідно до плану роботи кафедри приватного права ННІ права доцентом кафедри Самілик Л.О. було проведено навчально-методичний семінар на тему: "Використання тренінгових технологій навчання при викладанні цивільно-правових дисциплін".

В ході заходу обговорювались інноваційні методи проведення занять, зокрема, аналіз критичних ситуацій, метод ділової гри, сократичний метод, брейншторм (брейнрайтинг), робота в малих групах та інші, а також особливості їх використання при дистанційній формі навчання. Було закцентовано на важливих моментах побудови діалогу, як засобу обміну інформацією, метою якого є формування зв'язків та стосунків з собою та іншими. Також були окреслені ключові моменти підготовки якісних та сучасних презентацій, адже наразі це важлива форма візуалізації та донесення навчального матеріалу до здобувача. Загалом, захід видався цікавим та змістовним, викладачі мали змогу поділитися враженнями від застосування тих чи інших методик, дізнатися про нові, урізноманітити форми застосування, визначити прийнятні методики для конкретної дисципліни.

А найголовніше - отримали задоволення від зустрічі, можливості поспілкуватися та працювати, від чого віра в Перемогу України та мирне життя зросла ще більше!!!