Команда PROFплатформи постійно розширює географію своїх виступів, відвідує нові регіони, знайомить старшокласників з роботою нашого університету, спеціальностями, особливостями та перевагами навчання й перспективами працевлаштування. 

Минулого тижня члени профорієнтаційного колективу активно попрацювали в Івано-Франківську, провівши низку цікавих та плідних зустрічей з випускниками ЗСО, під час котрих директорам освітніх закладів вручено Подяки за співпрацю від в.о. ректора ДПУ. Також подяки були адресовані й адміністрації ДПС в Івано-Франківській області за допомогу в просуванні профорієнтаційних заходів. 

А ще представники PROFплатформи потужно попрацювали в Чернівецької області, де за підтримки місцевої ДПС відвідали місцеві заклади середньої освіти. Молодь активно цікавилася нашим університетом, позитивно відгукувалася щодо проведених тренінгів з фінансової грамотності, інтерактивних вікторин. 
Також дуже змістовно пройшов День відкритих в стінах самого університету, який зустрів старшокласників ліцею податкової та рекламної справи. Окрім цього, відбулося цікаве спілкування з лідерами студпарламенту, майстер-класи, організовані інститутами вишу. Під час них велося спрямоване інформування про сучасні спеціальності, що мають попит на ринку праці, які пропонує університет, про переваги навчання в ньому. 

У вільному форматі відбулося продуктивне спілкування учнівської з викладачами ДПУ, що додало позитивних й пізнавальних емоцій й інформації до скарбничок майбутніх вступників.